VERİLERİNİZ

Lock Wheel VPN hesabınızı silin

Hesabınızı ve onun için saklanan verileri istediğiniz zaman silebilirsiniz — uygulamada veya burada, web sitesinde.

Silmek için giriş yapın
UygulamadaSettings → Log Out'un altında → Delete Account'a dokunun ve onaylayın. Giriş yapmış olduğunuz sürece her Lock Wheel VPN uygulamasında çalışır.
Web sitesindeGiriş yapın, Hesabım'ı açın ve Hesabı sil'i seçin. Onaylamanız istenecektir.
Giriş yapamıyor musunuz?Hesabınızın e-posta adresinden contact@evrius.com adresine yazın, hesabınızı sizin için silelim.
Neler silinirHesabınız (e-posta ve parola), cihaz listeniz, sunucularımızda saklanan ayarlarınız ve fatura profiliniz. Bu işlem geri alınamaz.
Neler saklanırÖdeme ve vergi kayıtları gibi yasa gereği saklamak zorunda olduğumuz kayıtlar, yasanın öngördüğü süre boyunca. Gezinmenizi, DNS sorgularınızı veya trafiğinizi asla kaydetmeyiz; dolayısıyla silinecek böyle bir veri yoktur.
AboneliğinizBu web sitesinden satın alınan bir abonelik, hesap silindiğinde yenilenmeyi durdurur. Google Play veya App Store aboneliği hesabın silinmesiyle iptal edilmez — onu ilgili mağazadan iptal edin.