DATELE TALE

Șterge contul Lock Wheel VPN

Îți poți șterge oricând contul și datele stocate pentru el — în aplicație sau aici, pe site.

Autentifică-te pentru ștergere
În aplicațieSetări → sub Deconectare → Șterge contul, apoi confirmă. Funcționează în orice aplicație Lock Wheel VPN cât timp ești autentificat.
Pe siteAutentifică-te, deschide Contul meu și alege Șterge contul. Ți se va cere confirmarea.
Nu te poți autentifica?Scrie la contact@evrius.com de pe adresa contului tău și îl ștergem noi pentru tine.
Ce se ștergeContul tău (e-mail și parolă), lista dispozitivelor, setările stocate pe serverele noastre și profilul de facturare. Acțiunea nu poate fi anulată.
Ce se păstreazăEvidențele pe care suntem obligați prin lege să le păstrăm, precum cele de plată și fiscale, pe durata impusă de lege. Nu înregistrăm niciodată navigarea, solicitările DNS sau traficul tău, așa că nu există nimic de acest fel de șters.
Abonamentul tăuUn abonament cumpărat pe acest site nu se mai reînnoiește după ștergerea contului. Un abonament din Google Play sau App Store nu se anulează prin ștergerea contului — anulează-l din magazin.