הנתונים שלך

מחיקת חשבון Lock Wheel VPN

אפשר למחוק את החשבון ואת הנתונים השמורים עבורו בכל עת — באפליקציה או כאן באתר.

התחברות לצורך מחיקה
באפליקציההגדרות ← מתחת ל'התנתקות' ← 'מחיקת החשבון', ואז אשר. אפשרי בכל אפליקציות Lock Wheel VPN כשאתה מחובר.
באתרהתחבר, פתח את 'החשבון שלי' ובחר 'מחיקת החשבון'. תתבקש לאשר את הפעולה.
לא מצליח להתחבר?כתוב אל contact@evrius.com מהכתובת של החשבון שלך, ואנחנו נמחק אותו עבורך.
מה נמחקהחשבון שלך (אימייל וסיסמה), רשימת המכשירים שלך, ההגדרות שלך השמורות בשרתים שלנו ופרופיל החיוב שלך. לא ניתן לבטל את הפעולה.
מה נשמררשומות שאנחנו חייבים לשמור על פי חוק, כמו רשומות תשלום ומס, לתקופה שהחוק מחייב. אנחנו לעולם לא מתעדים את הגלישה שלך, את בקשות ה-DNS או את התעבורה, כך שאין מה למחוק.
המנוי שלךמנוי שנרכש באתר הזה מפסיק להתחדש כשהחשבון נמחק. מנוי שנרכש ב-Google Play או ב-App Store אינו מבוטל במחיקת החשבון — יש לבטל אותו בחנות.