TË DHËNAT TUAJA

Fshini llogarinë tuaj Lock Wheel VPN

Mund ta fshini llogarinë dhe të dhënat e ruajtura për të në çdo kohë — në aplikacion ose këtu në faqen e internetit.

Hyni për ta fshirë
Në aplikacionCilësimet → poshtë Dil → Fshi llogarinë, pastaj konfirmoni. Funksionon në çdo aplikacion të Lock Wheel VPN ndërkohë që jeni të identifikuar.
Në faqen e internetitHyni, hapni Llogaria ime dhe zgjidhni Fshi llogarinë. Do t’ju kërkohet ta konfirmoni.
Nuk mund të hyni?Na shkruani në contact@evrius.com nga adresa e llogarisë suaj dhe ne do ta fshijmë për ju.
Çfarë fshihetLlogaria juaj (email-i dhe fjalëkalimi), lista e pajisjeve, cilësimet tuaja të ruajtura në serverët tanë dhe profili juaj i faturimit. Ky veprim nuk mund të zhbëhet.
Çfarë ruhetTë dhënat që jemi të detyruar t’i ruajmë me ligj, si regjistrat e pagesave dhe tatimeve, për periudhën që kërkon ligji. Nuk regjistrojmë kurrë shfletimin, kërkesat DNS ose trafikun tuaj, kështu që nuk ka asgjë të tillë për të fshirë.
Abonimi juajNjë abonim i blerë në këtë faqe interneti nuk rinovohet më kur fshihet llogaria. Një abonim në Google Play ose App Store nuk anulohet me fshirjen e llogarisë — anulojeni në dyqan.