AZ ADATAID

Lock Wheel VPN-fiók törlése

A fiókodat és a hozzá tárolt adatokat bármikor törölheted – az alkalmazásban vagy itt, a weboldalon.

Bejelentkezés a törléshez
Mi törlődikA fiókod (e-mail-cím és jelszó), az eszközeid listája, a szervereinken tárolt beállításaid és a számlázási profilod. Ez nem vonható vissza.
Mi marad megA jogszabály által előírt nyilvántartások, például a fizetési és adóügyi adatok, a törvényben előírt ideig. A böngészésedet, a DNS-lekérdezéseidet és a forgalmadat soha nem rögzítjük, így ezekből nincs mit törölni.
Az előfizetésedAz ezen a weboldalon vásárolt előfizetés a fiók törlésekor nem újul meg többé. A Google Playen vagy az App Store-ban vásárolt előfizetést a fiók törlése nem mondja le – azt az adott áruházban mondd le.