ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Lock Wheel VPN

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα για αυτόν οποτεδήποτε — στην εφαρμογή ή εδώ, στον ιστότοπο.

Συνδεθείτε για διαγραφή
Στην εφαρμογήΡυθμίσεις → κάτω από την Αποσύνδεση → Διαγραφή λογαριασμού και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε. Λειτουργεί σε κάθε εφαρμογή Lock Wheel VPN όσο είστε συνδεδεμένοι.
Στον ιστότοποΣυνδεθείτε, ανοίξτε τον «Λογαριασμό μου» και επιλέξτε «Διαγραφή λογαριασμού». Θα σας ζητηθεί επιβεβαίωση.
Δεν μπορείτε να συνδεθείτε;Γράψτε στο contact@evrius.com από τη διεύθυνση του λογαριασμού σας και θα τον διαγράψουμε εμείς για εσάς.
Τι διαγράφεταιΟ λογαριασμός σας (email και κωδικός πρόσβασης), η λίστα των συσκευών σας, οι ρυθμίσεις σας που είναι αποθηκευμένες στους διακομιστές μας και το προφίλ χρέωσής σας. Η ενέργεια αυτή δεν αναιρείται.
Τι διατηρείταιΑρχεία που οφείλουμε να τηρούμε βάσει νόμου, όπως τα αρχεία πληρωμών και τα φορολογικά αρχεία, για όσο διάστημα ορίζει ο νόμος. Δεν καταγράφουμε ποτέ την περιήγηση, τα αιτήματα DNS ή την κίνησή σας, οπότε δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο προς διαγραφή.
Η συνδρομή σαςΜια συνδρομή που αγοράσατε σε αυτόν τον ιστότοπο παύει να ανανεώνεται όταν διαγραφεί ο λογαριασμός. Μια συνδρομή μέσω Google Play ή App Store δεν ακυρώνεται με τη διαγραφή του λογαριασμού — ακυρώστε την στο αντίστοιχο κατάστημα.